IV JORNADES HORITZÓ ÀSIA

En el marc de la Universitat d’Estiu de la UVic-UCC i amb l’objectiu de conèixer les diverses realitats culturals del continent asiàtic es plantegen les següents activitats durant el mes de juliol.

Llengua i cultura xinesa.
Taller.
Dilluns 10 i dimarts 11 de juliol de les 17 a les 20 h.
Aproximació al coneixement general sobre la Xina: el seu idioma i la seva cultura. Pel que fa la llengua s’aprendran conceptes bàsics sobre el sistema fonè- tic i gràfic, així com vocabulari i frases d’us quotidià. La part cultural està enfocada a conèixer alguns dels aspectes més bàsics d’aquesta cultura mil·lenària.
Inscripcions: 5€ als Centres Cívics de Vic de 16 a 20 h i a www.vic.cat/ccvic.
Places limitades.


La màgia de la ruta de la seda. El camí que va unir dos universos.
Conferència.
Dimecres 12 de juliol a les 18 h.
Mercè Puntí, Llicenciada en geografia i història i Catedràtica d’Ensenyament Secundari Entrada gratuïta amb aforament limitat
Cal confirmar assistència a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.


14ª. Edició Festival Nits de cinema oriental
Festival
Del 18 al 23 de juliol
El Festival Nits de cinema oriental té com a objectiu apropar la cultura asiàtica a través de diferents expressions, especialment el cinema però també d’altres facetes com la gastronomia o les arts plàstiques i escèniques (exposicions, tallers, mostra d’arts marcials, representacions de contes populars, etc.)
Més informació: www.cinemaoriental.com

lu, 10 julio 2017 In Notícies